Софтвер за очна ординација

ocna ordinacija

Софтверското решение „Очна Ординација“ служи за помош при работењето со пациенти во очна ординација. Се состои од систем: апликација + база на податоци, и е наменето за работа под Windows оперативен систем како Desktop апликација.